Cloud & DevOps

Specijalizovani napredni kurs koji obuhvata širok spektar tema od Cloud infrastrukture do alata za automatizaciju i kontinuiranu integraciju.
3 meseca
140 sati nastave
Offline
učionica u Novom Sadu
80.000 rsd
ukupna cena kursa
Prijave u toku
početak kursa jesen 2024.
Cloud & DevOps kurs nije za početnike i one koji nemaju iskustva u programiranju. Za pohađanje kursa je potrebno predznanje i to: dobro poznavanje OOP i GIT, iskustvo kodiranja u jednom od programskih jezika Java, Python, C# ili PHP.
Po završetku naprednog Cloud & DevOps kursa neki od mogućih pravaca u karijeri su: Cloud Engineer, DevOps Engineer, Cloud Architect, Automation Specialist
Naši kursevi zahtevaju tvoju potpunu posvećenost, angažovanje i uključuju intenzivan rad, kako u toku samog predavanja tako i kod kuće.
Kako početi?
Šta je sledeće?
Intenzivni kurs

Cloud & DevOps kao tvoja prednost

02.
01.
03.

Program kursa

Hypervisor Essentials
Computer Networking
Linux Practice (CentOS, Ubuntu Server)
Trajanje kursa:
12 nedelja

Zašto Cloud & DevOps?

Cloud tehnologije i DevOps prakse postaju standard u modernom IT svetu zbog svoje efikasnosti i skalabilnosti. One omogućavaju organizacijama da optimizuju svoje IT resurse, smanje troškove i povećaju efikasnost poslovnih procesa.
Ovaj kurs vam omogućava da naučite kako da efikasno upravljate infrastrukturom i automatizujete procese, što će vam pružiti konkurentsku prednost na tržištu rada.
Scripting: Bash, Shell
Version Control with GIT
Python Essentials, Practical Python for DevOps
SQL
Docker
Jenkins
Continuous Integration and Continuous Delivery Fundamentals
AWS Fundamentals
Microsoft Azure Fundamentals
Terraform
Kubernetes
Ansible
140 sati
Generative AI Foundations
Izrada finalnog projekta

Moć Cloud tehnologije u tvojim rukama

Preduslov za upis
Mentorstvo
U učionici
Prijavi se danas
Iskustvo kodiranja sa jednim od sledećih programskih jezika: Java, Python, C#, PHP, dobro poznavanje OOP, GIT.
Napomena: dovoljan je završeni osnovni kurs na Vivify Academy sa minimum 60% uspeha
Predavači su iskusni programeri i vodiće te kroz kurs uz vredne savete iz prakse. Na kraju kursa se radi završni projekat
Napredni Cloud & DevOps kurs je isključivo offline kurs. Vivify Academy obezbeđuje svu potrebnu opremu za pohađanje kursa u učionici. Održava se u Novom Sadu
Zbog garancije kvaliteta ograničili smo broj polaznika po kursu. Osiguraj mesto iskazivanjem zainteresovanosti za pohađanje kursa
Mogućnosti za razvoj karijere
Neki od mogućih pravaca karijere za osobe sa veštinama koje stiču kroz Data Software Engineering napredni kurs. Važno je istaći da ove uloge zahtevaju kontinuirano učenje i prilagođavanje kako bi se pratili tehnološki trendovi i zahtevi industrije.
Automation Specialist
Postanite stručnjak za automatizaciju infrastrukture i procesa korišćenjem alata kao što su Ansible i Terraform, pružajući rešenja koja ubrzavaju i unapređuju operativne aktivnosti.
Koristite Jenkins, Docker, Ansible i druge alate kako biste automatizovali procese razvoja i isporuke softvera (CI/CD), unapređujući efikasnost i saradnju između razvojnih i operativnih timova.
Postanite stručnjak za implementaciju i upravljanje Cloud infrastrukturom koristeći AWS, Microsoft Azure, Terraform i Kubernetes. Ova uloga uključuje dizajniranje, konfigurisanje i održavanje Cloud okruženja za organizacije.
Kreirajte arhitekture Cloud rešenja prilagođene potrebama organizacija, uz fokus na skalabilnost, sigurnost i performanse koristeći AWS, Azure i DevOps principe.
Obezbeđivanje visoke dostupnosti, performansi i skalabilnosti aplikacija u Cloud okruženju. SRE inženjeri transformišu IT infrastrukturu i omogućavaju organizacijama da se prilagode tržišnim zahtevima.
Site Reliability Engineer
DevOps Engineer
Cloud Architect
Cloud Engineer
Cena 80.000 rsd
Mogućnost plaćanja u više mesečnih rata

Kompanije
Neke od kompanija u kojima su se zaposlili polaznici koji su uspešno završili naše kurseve
Ako je ovo kurs za tebe, prijavi se!
Pre nego što se prijaviš, pogledaj šta tačno program kursa podrazumeva i kakvo je predznanje potrebno. Po primljenoj prijavi, kontaktiraćemo te putem mejla. Kurs se održava u Novom Sadu.